Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ληστεία με λεία το χρηματοκιβώτιο!


ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Μαζί με το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε περίπου 20.000 ευρώ, έφυγαν χθες τα ξημερώματα οι άγνωστοι που λήστεψαν το κατάστημα του ΙΝΚΑ στους Αγίους Αποστόλους. Οι δράστες είχαν προηγουμένως απενεργοποιήσει τον συναγερμό, ενώ παραβίασαν το κατάστημα σπάζοντας μια από τις τζαμαρίες στην κεντρική είσοδο.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων η ληστεία στο κατάστημα ΙΝΚΑ των Αγ. Αποστόλων στον Δήμο Νέας Κυδωνίας σημειώθηκε γύρω στις 2.50 χθες τα ξημερώματα...

Ο επιθεωρητής καταστημάτων του ΙΝΚΑ Ιωάννης Χατζάκης μιλώντας στα "Χ.Ν." επεσήμανε ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποιήθηκαν άμεσα από την εταιρεία security και την Αστυνομία λίγο μετά το περιστατικό: "Αμέσως καταφθάσαμε στον χώρο και είδαμε ότι είχαν χρησιμοποιήσει έναν κάδο για να ανέβουν και να ξηλώσουν το συναγερμό. Μετά έσπασαν μια τζαμαρία, μπήκαν μέσα, αναποδογύρισαν το γραφείο που βρίσκεται στην είσοδο και βρήκαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν βιδωμένο στο πάτωμα. Όμως κατάφεραν, το έβγαλαν και το πήραν μαζί τους".
Όπως ανέφερε ο κ. Χατζάκης τα χρηματικό ποσό που βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο ανέρχονταν περίπου σε 20.000 με 21.000 ευρώ, ενώ οι δράστες - όπως ανέφερε - δεν αφαίρεσαν κανένα άλλο αντικείμενο από το κατάστημα.
Να σημειώσουμε τέλος, ότι είναι πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Νέας Κυδωνίας.
haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου