Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

“Οχι” αυτοκίνητα στην παλιά πόλη

“Οχι” αυτοκίνητα στην παλιά πόλη, λέει ο Σύλλογος Κατοίκων και εκφράζει τη στήριξή του σε οποιοδήποτε μέτρο του Δήμου Χανίων στοχεύει στον μεσοπρόθεσμο αυτόν στόχο του περιορισμού της κίνησης των οχημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο Πολιτιστικός - Αναπτυξιακός Σύλλογος Κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων απευθυνόμενος στον δήμαρχο Χανίων αναφέρει:

“Θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας σε οποιοδήποτε μέτρο του Δήμου Χανίων στοχεύει στον μεσοπρόθεσμο στόχο του περιορισμού της κίνησης οχημάτων στην παλιά πόλη, όπως αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής για την παλιά πόλη σχετικά με την τοποθέτηση των 20 Π. Έτσι θα φθάσουμε σιγά σιγά στον τελικό στόχο που είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην παλιά πόλη, πράγμα στο οποίο συναινεί η πλειοψηφία των κατοίκων”.
Στη συνέχεια της επιστολής ο Πολιτιστικός - Αναπτυξιακός Σύλλογος Κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων αναφέρει:
“Πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να βοηθήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τόσο στο κυκλοφοριακό όσο και στην καλλιέργεια του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους”.
Και καταλήγει:
“Τέλος εκτιμούμε ότι ο Σύλλογος θα μπορούσε να προσφέρει στο πλαίσιο της λαϊκής συμμετοχής πολλά στον τόπο έαν αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο στη συμμετοχή του συλλόγου μας στην Επιτροπή για την παλιά πόλη”.
Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ε. Χειλαδάκης και ο γραμματέας Κ. Μεθυμάκης.
haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου