Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θρίλερ με ματωμένο αυτοκίνητο

Ένα θρίλερ βρίσκεται από χθες το βράδυ σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό έξω από δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου ενός αυτοκινήτου που ήταν «πνιγμένο» στο αίμα.
Το Ι.Χ μάρκας WV Golf  βρέθηκε αργά τη νύχτα  από κατοίκους του Ατσαλένιου, έξω από ακριβώς από το 32ο δημοτικό σχολείο. Στο εσωτερικό του τα πάντα είχαν καλυφθεί από το αίμα, ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο,
το οποίο από τα ευρήματα  φαίνεται να ανήκει σε Βούλγαρο.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το Golf με τα σπασμένα τζάμια (οδηγού και στα πίσω καθίσματα)  από θαμώνες καφετέριας. Η πρώτη κλήση έγινε λίγα λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ. Περιπολικό της Α..Δ Ηρακλείου έφτασε στο σημείο λίγη ώρα μετά τις 10 μ.μ. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το όχημα δεν απέκλεισαν να πρόκειται ακόμη και για εγκληματική ενέργεια.
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι μετά την παρουσία του περιπολικού και την ολιγόωρη παρουσία του στο χώρο, στη συνέχεια το ματωμένο αυτοκίνητο έμεινε ακάλυπτο γι αρκετές ώρες. «Χρειάστηκε να περάσουν τρεις με τέσσερις ώρες για να έρθουν αστυνομικοί προκειμένου να αποκλείσουν το σημείο και να  φυλάνε το αυτοκίνητο. Μέχρι εκείνη την ώρα ο καθένας από εμάς που το βλέπαμε μπορούσε να το πλησιάσει, να ανοίξει τις πόρτες και να πιάσει κάποια οικοδομικά εργαλεία. Εμείς δεν ακούσαμε το παραμικρό. Μονάχα κάποια στιγμή ένας κάτοικος είδε τα σπασμένα τζάμια, πλησίασε, είδε το αίμα και τηλεφώνησε στην Αστυνομία» μας είπε κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, γύρω στις 3.30 τη νύχτα κατέφτασε περιπολικό προκειμένου να φυλάσσεται το ματωμένο αυτοκίνητο, μέχρι να μεταφερθεί νωρίς το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο στα Δύο Αοράκια.
ΕΥΡΗΜΑΤΑ
Σε έναν Βούλγαρο που μένει στην περιοχή του Ατσαλένιου και κινείται με όχημα μάρκας WV Golf  εκτιμάται ότι ανήκει το αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες τη νύχτα.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα χαρτιά του ιδιοκτήτη τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε νεαρό αλλοδαπό, πιθανότατα βουλγαρικής υπηκοότητας.
Το αίμα υπήρχε εντός κι εκτός του οχήματος. Στα καθίσματα, στην ταπετσαρία, την οροφή. Ένα μαξιλάρι είχε βαφτεί κόκκινο από το αίμα, ενώ υπήρχαν επίσης δύο λοστοί κι ένα σκεπάρνι.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας αναζητώντας τραυματίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάποιες κηλίδες αίματος οδηγούσαν σε ένα ακάλυπτο χώρο με βαρέλια, όμως δεν βρέθηκε κάποιο τραυματισμένο άτομο εκεί.
haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου